Iuventus presenteert: WaalKabaal!

Waalkabaalfoto.png

 

Toen Prins Harry en Meghan Markle samen het huwelijksbootje betraden, voer een andere boot onwillekeurig onze gedachten binnen. En terwijl wij in gedachten van wal staken hoorden wij de stem van de Nederlandse zeelegende Michiel de Ruyter, scherp als het geluid van een scheepsbel: “Hij dogt in zijne jonkheid nergens toe dan ter zee te vaeren”. Waar het Korps Mariniers weigert zijn standbeeld te Vlissingen te aanschouwen, kunnen wij enkel zijn woorden beamen. Want de zee zal nooit sterven, noch zal ze oud worden. Waar de zee nimmer zal stoppen, zullen wij dat ook nooit doen. Zodoende zullen wij als Onafhankelijk Heerendispuut Iuventus alle hens aan dek zetten om WaalKabaal ook dit jaar tot een waar deinend dansfestijn te laten ontpoppen.

Mocht u het nog niet begrepen hebben: WaalKabaal heeft zijn ankers uitgegooid en zal een jaarlijks terugkerend fenomeen worden. Na een uitverkochte eerste editie kunnen wij enkel met smart uitkijken om in 2018 wederom samen met u de Waal af te varen!

Op vrijdag 28 september  kunt u tussen 17.00 uur en 17.30 uur de de boot op. Van 18.00-22.00 uur zullen wij de Waal afvaren waarna het feestje doorgezet wordt op onze afterparty in de TweeKeerBellen!

Kaartjes zijn €13,00 per persoon en je bestelt ze eenvoudig door een mail te sturen naar kaartverkoop@waalkabaal.nl
Sea you there!

Voor meer informatie, kijk onze Facebook!