Iuventus presenteert: WaalKabaal

 

‘Het lot helpt de durvers’ luidt de vertaling van ons Latijnse dispuutsdevies. Niets onderstreept deze woorden zo erg als ons jaarlijkse bootfeest eind september. Wat rond mei 2017 begon als een luchtig concept genaamd “Iuve op de boot” manifesteerde zich langzaam  als een van de meest unieke studentenfeesten die Nijmegen rijk is.

En dat zegt wat.


Met bloed, zweet en tranen organiseerde O.H.D. Iuventus in een klein aantal spannende maanden dan toch het enige bootfeest in het Nijmeegse studentenleven. De leden van toen maakten de woorden van ons devies als geen ander waar. Het bier vloeide rijkelijk, de kaartjes vlogen over de toonbank en de Waal werd feestelijk getrotseerd.

WaalKabaal is een feit.

Ieder jaar vindt dit unieke concept eind september plaats en dit jaar heb ik het genoegen om u te informeren over de derde editie van dit jaarlijkse spektakel. Groter dan ooit, is het vertrouwde bootfeest vervlochten met een afterparty bij Waalhalla! U leest dit goed, dit jaar stopt WaalKabaal niet met het ankeren van de boot.

We gaan gewoon door.

De kaartverkoop van de derde editie van WaalKabaal vangt op 28 juni aan. Wees er snel bij, want wij zijn gebonden aan een vaste capaciteit. Vol is vol. Reeds wil ik u informeren over het feit dat WaalKabaal snel uitverkoopt, dus helaas is het gemakkelijk buiten de boot te vallen.

Hoogachtend,

Ruben Martens

VP-WaalkKabaalcommissie